Tillbaka
28.10.21   (Redigerad 1.12.21)   |   Nyheter
Märkte du att detta inlägg är redigerat för över två år sen?
Kontakta oss gärna om du vill kolla att informationen fortfarande gäller.

Vill du ha hjälp med din ansökan?

Kulturfondens ombudsmän. Bild: Eva Persson

I november tar vi emot ansökningar inom alla områden. På vår webbplats hittar du våra bästa tips för ansökan. Om du vill diskutera din ansökan med våra ombudsmän kan du boka ett Zoom-möte.

Vi har samlat våra bästa tips på vår webbplats.

Vi har listat de 16 punkter våra ombudsmän hoppas att alla sökande känner till. Här hittar du korta svar på de allra vanligaste frågorna vi får. Det här är samtidigt våra 16 bästa tips för att undvika de vanligaste misstagen i ansökan.

På den här webbsidan har vi listat alla våra artiklar med goda tips för ansökan. Kolla gärna tipsen innan du lämnar in din ansökan.

Kolla också våra instruktionsvideor om ansökan.

Boka en ombudsman

Om du vill diskutera din ansökan kan du boka ett möte med någon av våra ombudsmän. Vi läser inte din ansökan under mötet men ger dig gärna tips och råd på vägen.

Så här bokar du tid

Gå till vår bokningssida för att boka en tid. 

Mötet är 30 minuter långt. Vi har tider nästan varje vecka i november, också kvällstid.

Beskriv kort ditt ärende i din bokning. Vi matchar dig vid behov med den ombudsman som kan ditt område bäst. Du kan inte själv välja vilken ombudsman du bokar ett möte med.

Efter att du bokat tid får du en bekräftelse per mejl som innehåller länken till mötet. Om ni ska vara flera med på mötet kan du skicka länken till de andra deltagarna.

Vill du hellre ringa eller mejla?

Du kan alltid också ringa eller mejla oss. Våra kontaktuppgifter hittar du här.

Har du en teknisk fråga?

I november kan du ringa vår hjälplinje om du har en teknisk fråga om vårt ansökningsprogram. På den här sidan kan du läsa mer hjälplinjen. På sidan hittar du också telefonnummer och jourtider.

Våra ombudsmän svarar inte på tekniska frågor om vårt ansökningsprogram under Zoom-möten.

Vill du ha hjälp med din ansökan?