Tillbaka
27.10.23   (Redigerad 21.11.23)   |   Nyheter

Boka en Zoom-träff i november

Kulturfondens ombudsmän. Bild: Eva Persson

I november tar vi emot ansökningar inom alla områden. Under hela månaden kan du enkelt boka ett möte med våra ombudsmän för att diskutera din ansökan.

Våra Zoom-kliniker har varit populära! Så pass populära att alla tider nu är bokade.

Hann du inte få en tid? Om du har frågor gällande ansökan kan du mejla någon av våra ombudsmän, de återkommer till dig så fort de kan.

Om du har en teknisk fråga kan du vända dig till vår hjälplinje. Här kan du se när vi är anträffbara.

Vi ses på skärmen

Har du frågor kring ansökan? Känns någonting oklart? Eller söker du kanske för första gången? Våra ombudsmän hjälper dig gärna på vägen!

Vi vill att alla ska ha samma möjlighet att diskutera sin ansökan, oavsett var man befinner sig geografiskt. Därför sker träffarna på Zoom.

På vår bokningssida kan du enkelt boka en träff. I kalendern är de dagar som har lediga tider markerade med en grön boll. Då du klickar på ett grönt datum dyker de tillgängliga tiderna upp. Välj den tid du är intresserad av och fyll i dina kontaktuppgifter. Välj sedan fortsätt för att komma vidare och bekräfta din bokning.

Träffen är 20 minuter lång. Vi erbjuder tider varje vecka i november och vissa dagar även kvällstid.

Du kan inte själv välja vilken ombudsman du bokar ett möte med, men vi matchar dig vid behov med den ombudsman som kan ditt område bäst. Vi läser inte din ansökan under mötet men ger dig gärna tips och råd på vägen.

Eller träffa en ombudsman

Befinner du dig i Mariehamn eller i Pedersöre? Då kan du träffa våra regionala ombudsmän.

Lördagen den 11 november informerar vår åboländska ombudsman Åsa Rosenberg om stipendier på Ålands Konstmuseum mellan kl. 14-15. Hela programmet under Konstens dag hittar du här.

Tisdagen den 14 november kan du diskutera bidragsmöjligheter med Åsa Rosenberg på Luckan i Åbo. Man behöver inte anmäla sig, utan det är drop-in som gäller kl. 15–18.

Måndagen den 20 november kan du träffa Martin Enroth, vår ombudsman i Österbotten, på Kulturhuset Ax i Pedersöre. Från klockan 18 arrangeras föreningsinfo och från 18:45 informerar Martin om Kulturfondens olika bidragsformer.

Vill du prata ostört och få tips och råd inför din novemberansökan? Den 20 november kan du boka ett privat möte med Martin någon gång mellan kl. 15-18:30 på Kulturhuset Ax. Kom ihåg att förhandsboka din tid via mejladressen camilla.sandstrom@pedersore.fi.

Vill du hellre ringa eller mejla?

Du kan alltid ringa eller mejla oss. Våra kontaktuppgifter hittar du här.

Börja med att läsa våra tips

Innan du bokar tid ser vi gärna att du bekantat dig med våra bästa ansökningstips.

Här finns ombudsmännens 16 bästa tips för att kringgå de vanligaste misstagen i ansökan.

Här har vi samlat länkar till alla våra artiklar som kan hjälpa dig med din ansökan.

Titta gärna även på våra instruktionsvideor om ansökan.

Boka en Zoom-träff i november