Tillbaka
16.11.23   (Redigerad 1.12.23)   |   Nyheter

Har du koll på budgeten?

Budgeten utgör en viktig del i din ansökan. Ändå är den inte alltid helt lätt att få till korrekt. För att underlätta har våra ombudsmän Anna och Katarina gjort en liten budgetskola i kort videoformat. Budgetskolan riktar sig till er som lämnar in en ansökan som privatpersoner eller arbetsgrupper.

Har du koll på vad en nollbudget är? Är ni flera i projektet som ska dela på bidraget? Kan ni utföra projektet i ett utrymme ni redan har tillgång till? Hur ligger det egentligen till med resekostnader och kilometerersättning? Och vad innebär egen andel i budgeten?

Allt det här och mycket mer svarar våra ombudsmän på i budgetskolans fyra korta videoklipp. Varje klipp behandlar ett specifikt tema:

Hela budgetskolan hittar du på den här sidan eller på vår YouTube-kanal där du även kan titta på våra instruktionsvideor.

Projektbudget för privatpersoner och arbetsgrupper

Löner och arvoden

Andra utgifter

Inkomster

Har du koll på budgeten?