Tillbaka
11.9.23   |   Nyheter

Boka en ombudsman i september

I september tar vi emot ansökningar om bidrag ur många olika specialfonder i Österbotten. Nu erbjuder vi Zoom-träffar för dig som vill ha hjälp med din ansökan.

Har du frågor kring ansökan? Känns någonting oklart? Eller söker du kanske för första gången? Vi finns här för att hjälpa dig. Med start 12 september erbjuder Martin Enroth, vår ombudsman i Österbotten, Zoom-träffar för att diskutera din septemberansökan. Träffarna är 20 minuter långa och du kan enkelt boka tid på vår bokningssida.

Söker du bidrag ur en österbottnisk specialfond? Då kan du boka tid för att diskutera ansökan med vår ombudsman Martin Enroth. Foto: Frida Lönnroos.

Innan du sätter igång med din ansökan vill vi tipsa om att vi samlat alla de vanligaste frågorna vi får på vår webbplats. Fastän många tips gäller ansökningstiden i november finns där värdefull info även för dig som tänkt söka bidrag nu i september.

Boka en ombudsman i september