Tillbaka
25.5.23   (Redigerad 29.5.23)   |   Nyheter

Nu kan du läsa vår årsbok för 2022

År 2022 blev ännu ett år präglat av instabilitet och osäkerhet. Men tider av kris förenar, vilket är något vi också ser i stiftelsearbetet. I vår årsbok kan du läsa om hur 2022 blev ett år fullspäckat med viktiga projekt, granskningar, strategiska satsningar och verksamheter i utveckling.

I årsboken berättar vi bland annat om projektet Bra sagt, ungas medieläskunnighet på nätet och resursen #somesmart, musiksatsningen Barn igen och forskningsprojekt som sträcker sig från Alzheimers till stresshormoner hos ejdern. Vi berättar också om Kulturfondens egna utmaningar under året. I boken publicerar vi också vårt bokslut och vår verksamhetsberättelse.

Du kan läsa webbversionen av vår årsbok här.

Vi vill göra hållbara val i vår verksamhet och därför beställer vi endast små upplagor av vårt tryckmaterial. Om du hellre läser årsboken på papper, få du gärna beställa ett exemplar via information(at)kulturfonden.fi.

Redaktör för vår årsboken 2022 är Freja Harke vid Å Communications. Den grafiska formen stod Å Communications för.

Ett stort tack till alla skribenter, fotografer, illustratör, grafiker, projektägare och alla andra som ställde upp på intervjuer eller gav bakgrundsinformation till reportagen.

Nu kan du läsa vår årsbok för 2022