Tillbaka
17.3.23   (Redigerad 21.3.23)   |   Evenemang

Välkommen med i vår testpublik

Goda nyheter till dig som väntar på en plats till fullbokade “Världens lyckligaste land” i Helsingfors. Vi välkomnar nu 200 personer till generalrepetition onsdagen den 5 april kl. 12 i Helsingfors.

Premiärföreställningen av “Världens lyckligaste land” har varit fullbokad sedan början av mars. Vi vill att så många som möjligt ska få se det nya scenkonstverket och därför är vi glada att kunna erbjuda 200 platser på generalrepetitionen tidigare samma dag.

Den egentliga premiären är först på kvällen den 5 april, men du som deltar i generalrepetitionen får uppleva “Världens lyckligaste land” som testpublik före alla de 1 500 personer som hittills anmält sig.

Tid och plats

Generalrepetitionen är onsdagen den 5 april 2023 kl. 12-13.30 på Helsingfors Stadsteater. Dörrarna öppnas kl. 11.30.

Under generalrepetitionen ordnas ingen servering.

I foajén pågår under dagen tekniska förberedelser inför kvällens premiärföreställning.

Anmäl dig

Du måste anmäla dig på förhand också till generalrepetitionen. Boka en plats via anmälningsformuläret på webbadressen: https://ansokan.kulturfonden.fi/events/show/105/.

Om du vill delta tillsammans med till exempel en undervisningsgrupp ska du så fort som möjligt mejla evenemang(at)kulturfonden.fi.

Var beredd att visa bekräftelsemejlet vid entrén.

Förhinder?

Det är många som väntar på en plats till föreställningarna. Om du får förhinder måste du avboka din plats så fort som möjligt. I svarsmejlet du får då du anmält sig finns en länk för avbokning.

Läs mera

kulturfonden.fi/vll kan du läsa mera om Världens lyckligaste land.

Välkommen med i vår testpublik