Tillbaka
9.2.23   |   Evenemang

Världens lyckligaste land – för media

Är du som journalist, fotograf, frilansskribent eller influencer intresserad av att berätta om Världens lyckligaste land? Vi hjälper dig gärna!

Intervjua eller fota?

Vill du göra en intervju med regissören Jakob Höglund, men någon annan i det konstnärliga teamet eller med artisterna? Vi hjälper dig att komma i kontakt med rätt personer.

Behöver du bildmaterial för ett reportage före föreställningarna? Vi har nytagna studiobilder på det konstnärliga teamet och på regissören och vi har professionella bilder från bandets första övningshelg i januari. Det är också fritt fram att använda logon och animationen som grafikern Otto Donner skapat.

Vill du titta in på en av repetitionerna för att fota och intervjua? Ensemblen samlas för att öva fyra vardagar i början av mars och alla dagar från och med den 20 mars till och med premiären i Helsingfors den 5 april.

Kom på föreställning!

Meddela oss också om du deltar i någon av föreställningarna, så reserverar vi lämpliga platser och finns till hands om du behöver hjälp.

Vi hjälper dig vidare

Kontakta Martina Landén-Westerholm för kontaktuppgifter till teamet, länkar till bildarkiv och tider och platser för repetitioner.

Martina Landén-Westerholm
kommunikationschef, Svenska kulturfonden
+358 40 595 0817
martina.landen-westerholm(at)kulturfonden.fi

Världens lyckligaste land – för media

Regissören och koreografen Jakob Höglund. Bild Fabian Björk