Tillbaka
19.10.22   |   Nyheter

Lämna in ansökan i både september och november?

Visste du att inom många sektorer kan du lämna in en ansökan till oss i både september och november?

Du som sökte bidrag från någon av våra specialfonder i september får besked först i mitten av december – efter att vi stängt alla ansökningsformulär som vi öppnar den 1 november.

Trots att du ännu väntar på besked på ansökan du gjorde i september, kan du lämna in en ny ansökan i november.

Det här är särskilt viktigt för dig som sökte bidrag från någon av specialfonderna med fokus på Österbotten. Vi fick många ansökningar till de här fonderna och påminner därför om möjligheten att lämna in en ny ansökan i november.

Stipendier för film och media

I november kan du ansöka om arbetsstipendium inom film och media, eller om bidrag för filmfrämjande verksamhet (till exempel festivaler).

Som privatperson kan du söka arbetsstipendium inom film eller medieproduktion. Enbart organisationer (samfund) kan ansöka om bidrag för filmfrämjande verksamhet.

Däremot kan du inte söka bidrag för manusarbete eller produktioner. Alla sådana projektansökningar ska riktas till vårt samarbete med Konstsamfundet.

Inte för anskaffningar i november

Kom ihåg att noga kolla att ändamålet för din ansökan gäller också i november. Du kan till exempel INTE söka bidrag för anskaffningar i november – det funkar bara i en del specialfonder i september.

Kontakta gärna någon av våra ombudsmän om du har frågor. Du hittar deras kontaktuppgifter här.

Lämna in ansökan i både september och november?

Bild: Pixabay