Tillbaka
28.9.21   (Redigerad 1.11.21)   |   Nyheter
Märkte du att detta inlägg är redigerat för över två år sen?
Kontakta oss gärna om du vill kolla att informationen fortfarande gäller.

Bo och jobba i en Elfvik-ateljé

Bild: Magnus Lindberg

Kulturfonden äger fjorton ateljélägenheter på Busholmen i Helsingfors. Elfvik-ateljéerna hyrs ut på fem år som stipendielägenheter till svenskspråkiga professionella konstnärer och skådespelare. Nu tar vi emot ansökningar om att få bo och jobba i en ateljélägenhet.

I mars 2017 utsåg vi de fjorton första stipendiaterna som fick flytta in i de splitternya Elfvik-ateljéerna i Victoriakvarteret i Helsingfors. Den första femårsperioden är snart slut och våren 2022 frigörs flera ateljélägenheter.

Vi tar emot ansökningar om att få bo och jobba i en Elfvik-ateljé till och med den 31 oktober 2021.

Vi beviljar lägenhetsstipendierna för förtjänstfull verksamhet som skapande konstnär. Läs mera om ansökningskriterierna och ateljélägenheterna och gör din ansökan här: https://www.kulturfonden.fi/stipendierobidrag/stipendielagenheter/

Bo och jobba i en Elfvik-ateljé