Tillbaka
17.6.21   |   Nyheter
Märkte du att detta inlägg är redigerat för över två år sen?
Kontakta oss gärna om du vill kolla att informationen fortfarande gäller.

Vi fick många bra frågor om stiftelsernas roll – här är våra svar

Kan sökande få respons på sin ansökan? Vad gör vi med inlämnade redovisningar? Vi fick många bra frågor under webbseminariet Samspelets regler. I den här texten svarar vi på frågorna tillsammans med Stiftelser och fonder rf.    

Diskussionen om stiftelsernas roll fortsätter. I april lanserade Kulturpolitiska forskningscentret Cupore sin rapport ”Samspelets regler” och vi ordnade tillsammans med några andra stiftelser ett webbseminarium om stiftelsefinansieringens roll. Här kan du läsa mer om evenemanget och debatten efter seminariet. Vi publicerade en text om vad vi gör med redovisningar, läs den här.

Vi fick många bra frågor och besvarade flera av dem redan under diskussionen. Vi tyckte frågorna var så bra att vi skrev en webbartikel om dem tillsammans med Stiftelser och fonder rf. Du hittar texten men frågor och svar på Stiftelser och fonders webbplats.

Vi fick många bra frågor om stiftelsernas roll – här är våra svar

Vi gillar frågor! Vi fick många bra frågor under webbseminariet Samspelets regler. Vi besvarar frågorna tillsammans med Stiftelser och fonder rf. Bild: Pixabay