Tillbaka
17.2.16   |   Nyheter
Märkte du att detta inlägg är redigerat för över två år sen?
Kontakta oss gärna om du vill kolla att informationen fortfarande gäller.

Kulturfondens logo uppmärksammad i “Vuoden huiput”

Svenska kulturfondens logo, som togs i bruk hösten 2015, har shortlistats för “Vuoden huiput”, en prisgala där de bästa reklam- och designarbetena i Finland under det gångna året premieras. Logons skapare, Jacob Stewart är shortlistad i kategorin “Nuoret luovat” (unga kreatörer) för sitt arbete med Kulturfondens logo. En jury bestående av branschfolk har valt ut sammanlagt 157 arbeten bland de 854 förslag som kom in. De bästa arbetena premieras på “Vuoden huiput”-galan 14.4.

Se alla shortlistade arbeten och läs mera om galan här

Kulturfondens logo uppmärksammad i “Vuoden huiput”