Tillbaka
22.4.24   |   Evenemang

Tervetuloa kevään juhliin!

Toukokuussa juhlimme kevään apurahajakoa ja palkittuja kolmella kulttuurienvälisellä taide-elämyksellä. Tervetuloa kokemaan Linking the (un)known – an Intercultural Art Exprience.

Taiteelliset johtajat Hamidreza Keshvarpajuh ja Jens Heinström ovat luoneet poikkitaiteellisen kokonaisuuden, jossa taiteen eri muodot, kulttuurit, kielet ja ihmiset kohtaavat.

Kevään juhlia vietetään

  • Helsingissä, Bio Rexissä, tiistaina 14. toukokuuta klo 18.00,
  • Vaasassa, Wärtsilän Veturitallissa, perjantaina 17. toukokuuta klo 18.00 ja
  • Turussa, Logomossa, keskiviikkona 22. toukokuuta klo 18.00.

Juhlat ovat avoimia kaikille, ja niihin on vapaa pääsy, mutta ilmoittautuminen etukäteen on pakollista. Mikäli osallistut ystävien kanssa, jokainen ilmoittautuu erikseen.

Ilmoittautumiset eri paikoissa järjestettäviin juhliin osoitteessa https://anmalan.kulturfonden.fi.

Mitä on juhlaohjelman tavoite?

Olemme viime vuosina myöntäneet lähes kahdeksan miljoonaa euroa hankkeille, jotka edistävät monikielisyyttä, vuoropuhelua ja ymmärrystä eri kieliryhmien välillä Suomessa. Haluamme juhlaohjelmallamme tukea maamme elävää monikulttuurisuutta ja monikielisyyttä. Toivomme myös, että juhlat korostavat kieliryhmien välisiä myönteisiä asenteita ja toimivat kannustimena niitä kohti. Haluamme luoda monitaiteellisen ohjelmakokonaisuuden, joka edistää entistä parempaa ymmärrystä eri kielisten ja erilaisia kulttuuritaustoja edustavien ihmisten välillä.

Haluamme tarjota turvallisen tilan

Onko sinulla esityksen aikana saavutettavuuteen liittyviä erityistarpeita? Ota rohkeasti etukäteen yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen evenemang@kulturfonden.fi.

Tapahtumassa kannustamme kaikkia avoimin mielin ottamaan vastaan uutta tietoa, kohtaamaan uusia teemoja ja ihmisiä. Pyrimme kuuntelemaan toisiamme, jakamaan kokemuksia ja käymään toisiamme kunnioittavaa vuoropuhelua. Jos koet tapahtuman aikana epäasiallista kohtelua, pyydämme ilmoittamaan siitä järjestäjille; ota yhteyttä tuottaja Mia Smulteriin sähköpostitse mia.smulter@kulturfonden.fi.

Vie minut takaisin tapahtuman pääsivulle.

Juliste, jossa on tumma tausta ja teksti "Linking the unknown". Julisteessa on myös graafisia kasvoja punaisen, violetin ja sinisen värisinä.
Graafikko: Hugo Heino.
Tervetuloa kevään juhliin!