Tillbaka
22.4.24   |   Evenemang

Konsepti ja visio

Aikaisemmin tänä vuonna järjestimme Open Call -haun, jossa etsimme ohjelmantekijää luomaan kevätjuhliemme kulttuurienvälistä ohjelmaa. Valinta osui Flux Cultural Associationiin, jonka ovat perustaneet luovat toimijat Hamidreza Keshvarpajuh ja Jens Heinström.

Heidän näkemyksensä kevätjuhlista:

”Ohjelman idea on saanut innoituksensa immersiivisestä teatterista, mutta siihen on lisätty uusia elementtejä eri taiteenmuodoista. Svenska kulturfondenin kevätjuhlien tavoite on luoda ilmapiiri, jossa eri taustaiset ihmiset ja taiteilijat voivat kohdata kolmessa erilaisessa paikassa.

Vierailla saavat liikkua spontaanisti erikoislaatuisissa tiloissa ja samalla eläytyä näyttelyihin, performanssitaiteeseen ja uusmediaan. Jokaisen anonymiteetti on turvattu, sillä Linking the (un)known -tapahtumassa kaikki käyttävät kasvomaskeja. Yllättävät hetket taiteen keskellä ja intiimit kohtaamiset odottavat, samoin tutkimusmatkat kulttuurien väliseen vuorovaikutukseen ja rikastavaan monikielisyyteen.

Osallistuvat taiteilijat esitellään huhtikuussa.

Ohjelma on suunnattu useille eri kieliryhmille. Sisäänpääsy on ilmainen ja avoin kaikille, mutta rekisteröityminen vaaditaan etukäteen. Ystäväporukassa osallistuvien on jokaisen rekisteröidyttävä erikseen.

Klikkaa tästä rekisteröityäksesi Linking the (un)known – an Intercultural Art Experience -tapahtumaan.

Vie minut takaisin tapahtuman pääsivulle.

Kuva kahdesta nuoresta miehestä hylätyssä sisätilassa, luultavasti varastossa.
Jens Heinström & Hamidreza Keshvarpajuh. Valokuvaaja Jonathan Terlinden.
Konsepti ja visio