Tillbaka
11.5.23   |   Evenemang

Ditt kreativa år

Har du fått ett av Kulturfondens cirka 70 arbetsstipendier och är beredd att inleda ditt kreativa år? Vi har gjort ett videoseminarium för dig!

Hur tar du på bästa sätt hand om dig själv och din ekonomi samtidigt som du har full fokus på ditt konstnärliga arbete under åtminstone ett år?

I Kulturfondens videoseminarium Ditt kreativa år från maj 2023 får du som är arbetsstipendiat råd om ekonomi, beskattning och försäkringar. Vi diskuterar också välmående och hur du på bästa sätt kan nå de mål du själv har satt för året.

I sändningen deltar Lottaliina Pokkinen, jurist, Pauliina Valtasaari, arbetshandledare, utbildare och forskare och Mikael Svarvar, musiker och Kulturfondens delegationsordförande. Johanna Welander leder samtalen.

Ditt kreativa år

Illustration: Maria Sann