Tillbaka
12.8.22   (Redigerad 6.9.22)   |   Nyheter

Vill du jobba med kommunikation hos oss?

Vill du jobba med oss på Svenska kulturfonden? Vi söker nu en ny kommunikationsassistent och kollega till vårt kansli i centrala Helsingfors.

Ansökningstiden har gått ut. Vi fick 40 ansökningar – stort tack för alla välformulerade och kloka ord ni skickade oss. Vi hör nu av oss till alla sökande.

Vi letar efter dig som har en bra känsla för

  • språk – du kommer varje dag att skriva texter för olika kanaler och målgrupper. Det viktigaste är därför att du är skicklig på att formulera dig korrekt, tydligt och tillgängligt. Vårt arbetsspråk är svenska, men vi ser gärna att också din finska är stark.
  • sociala medier – ditt viktigaste uppdrag blir att sköta det dagliga arbetet i alla våra kanaler i sociala medier. Vi vill att du är van att hantera konton också i professionella sammanhang.
  • ordning och struktur – vi delar varje år ut tusentals bidrag och berättar om många av dem på olika plattformar. Det kräver ordning och planering. Vi vill att du sköter om publiceringen och dessutom håller koll på hur bra vi lyckas nå våra mål.
  • form och färg – vi gillar design och bildsättning och grafik blir en del av ditt jobb. Du ska vara van att använda olika verktyg för både bildbehandling och layout.
  • smarta lösningar – inför och under våra evenemang och digitala produktioner förvandlas du till vår produktionsassistent som också hanterar mera praktiska och tekniska uppgifter.
  • människor – du kommer att samarbeta med många, både kolleger i olika team och utomstående, och har stor nytta av att trivas tillsammans med olika människor.

Du jobbar i nära samarbete med vår kommunikationschef och vår producent, men också självständigt och proaktivt.

Vi vill att du har en högskoleexamen och vi ser det som ett plus om du redan har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Vill du veta mera?

Du kan bekanta dig med oss och vår kommunikation här på vår webbplats och @kulturfonden på Facebook, Instagram och Twitter.

Kontakta oss gärna om du vill veta mera eller redan nu berätta litet om dig själv. Vår kommunikationschef Martina Landén-Westerholm, 040 595 0817, svarar på frågor om jobbet.

Ansök så här

Skicka din presentation i valfritt format, CV och löneanspråk senast 29.8.2022 till britt-marie.forsell-stenstrom(at)kulturfonden.fi.

Vill du jobba med kommunikation hos oss?

Vi letar efter en ny medarbetare till Kulturfondens kommunikationsteam. Bild: Eva Persson