Tillbaka
3.12.19   (Redigerad 13.1.21)   |   Nyheter
Märkte du att detta inlägg är redigerat för över två år sen?
Kontakta oss gärna om du vill kolla att informationen fortfarande gäller.

Vad händer med din ansökan?

I november fick vi över 3000 ansökningar. Nu läser, sorterar och bereder vi alla ansökningar. På videon ser du hur den beredningsprocessen går till – vem alla som läser din ansökan och vem som fattar beslut om bidrag.

Sofias ansökan har lästs i sin helhet av minst fyra personer, som gjort sina egna bedömningar. Ytterligare 25 personer (delegationen och styrelse) har behandlat hennes ansökan och tagit ställning till om just Sofia och hennes projekt ska få bidrag.

Läs mer om vår styrelse och delegation här.

Alla som ansökt om bidrag i november får besked i mars.

Film: Krut Collective i samarbete med Lina Laurent

Vad händer med din ansökan?