Tillbaka
14.11.19   |   Nyheter
Märkte du att detta inlägg är redigerat för över två år sen?
Kontakta oss gärna om du vill kolla att informationen fortfarande gäller.

Ombubdsmännen nästan live

Våra ombudsmän sänder några gånger live på Facebook under november. Tips och råd under en timme.

Några eftermiddagar i november sänder våra ombudsmän live på Kulturfondens Facebook-sida. Då kan du lyssna då de resonerar kring de vanligaste frågorna vi får och problem som vi vet att många sökande stöter på.

Livesändningarna är en timme långa och du kan titta på dem också i efterhand på vår Facebook-sida.

Kontakta oss också kvällstid

Gör du din ansökan kvällstid? Under november har våra ombudsmän jourkliniker ungefär två kvällar per vecka, mellan kl. 15 och 19. Då kan du kontakta oss via mejl, telefon eller Kulturfondens Facebook-sida. De svarar på dina frågor i realtid. Kolla in oss på Facebook och Instagram där vi berättar om våra jourtider och livesändningar.

Ombubdsmännen nästan live