Tillbaka
24.10.19   (Redigerad 14.11.19)   |   Evenemang
Märkte du att detta inlägg är redigerat för över två år sen?
Kontakta oss gärna om du vill kolla att informationen fortfarande gäller.

Prata ansökan med oss

Före och under november är våra ombudsmän extra mycket tillgängliga för dig som söka bidrag från kulturfonden. Bild: Eva Persson

Vi gillar frågor! Vi gillar dem alla tider på året, men särskilt i oktober och november. Då är våra ombudsmän ännu mer tillgängliga än vanligt för dig som ska söka bidrag från Kulturfonden.

Hallå Arken och Academill

Träffa oss på Arken i Åbo tisdagen den 29 oktober kl. 13-16 och Academill i Vasa torsdagen den 31 oktober kl. 13-16. Våra utbildnings- och regionombudsmän finns på plats för dig som vill diskutera din ansökan.

Du behöver inte boka tid för de här samtalen.

Förändra en liten del av världen

De sista dagarna i oktober bjuder vi på inspiration och information för dig som ska lämna in en ansökan i november.

Inspiratörerna Tove Lifvendahl och Sören Lillkung möts i ett samtal om att göra skillnad – i smått och i stort. Efter samtalet på en knapp timme har du möjlighet att diskutera alla dina ansökningsfrågor med våra ombudsmän.

  • Tisdagen den 29 oktober kl. 17.30 i Arken, Åbo
  • Onsdagen den 30 oktober kl. 17.30 i Stadshusets restaurang, Helsingfors
  • Torsdagen den 31 oktober kl. 17.30 i Vasa gymnasium

Läs mer om inspirationskvällarna här. Anmäl dig senast måndagen den 28 oktober 2019 på anmalan.kulturfonden.fi. Vi bjuder på frukt och smoothie.

Kontakta vår jourhavande ombudsman

Gör du din ansökan kvällstid? Under november har våra ombudsmän jourkliniker ungefär två kvällar per vecka, mellan kl. 15 och 19. Då kan du kontakta dem via mejl, telefon eller Kulturfondens Facebook-sida. De svarar på dina frågor i realtid. Vi publicerar ombudsmännens jourschema måndagen den 4 november.

Några eftermiddagar i november har våra ombudsmän dessutom livesändningar på Kulturfondens Facebook-sida. Då har du chans att få råd i de eller att bara lyssna då de resonerar kring de vanligaste frågorna vi får.

Prata ansökan med oss