Tillbaka
12.3.19   |   Nyheter
Märkte du att detta inlägg är redigerat för över två år sen?
Kontakta oss gärna om du vill kolla att informationen fortfarande gäller.

Väntar du på besked från oss?

Väntar du på besked om din ansökan? Vi siktar på att sända besked till alla sökande under torsdagen den 14 mars 2019. Bild: Fotofabriken

Onsdagen den 13 mars tar vår styrelse beslut om alla de nästan 3 500 ansökningar som lämnades in i november 2018. Vår målsättning är att mejla besked till alla sökande under torsdagen den 14 mars 2019.

Styrelsens beslutsmöte hålls onsdagen den 13 mars 2019 i Helsingfors. Genast efter att mötet avslutats under onsdag kväll, dubbelcheckar vi alla beslut i vårt ansökningssystem.

Torsdagen den 14 mars sänder vi sedan mejl till alla våra sökande. Mejlen sänds automatiskt via vårt ansökningssystem – både till dem som beviljats bidrag och till dem som fått avslag på sin ansökan. Processen kräver några timmar, men vår målsättning är att sända alla mejl under torsdagen.

Senare samma dag får också nyhetsredaktionerna information om alla våra beviljade bidrag. Från och med fredagen den 15 mars får media sedan publicera nyheter och reportage om de bidrag som vi beviljat.

På webbsidan beviljade.kulturfonden.fi publicerar vi alla de bidrag som vi beviljat. I samband med vår stora publicering får journalister och redaktioner först tillgång till webbsidan med information om de bidrag som vi beviljar i mars. En vecka senare, onsdagen den 20 mars, gör vi informationen om bidragen som vi beviljat i vår stora novemberansökan tillgänglig för allmänheten.

Vi meddelar alla våra sökande – både i ansökningsskedet och i samband med att vi ger besked – att vi alltid förbehåller oss rätten att publicera och kommunicera om de bidrag som vi beviljar.

Håll ögonen på din mejlbox!

Väntar du på besked från oss?