Tillbaka
24.11.17   (Redigerad 20.11.19)   |   Nyheter
Märkte du att detta inlägg är redigerat för över två år sen?
Kontakta oss gärna om du vill kolla att informationen fortfarande gäller.

Barn vet – sök bidrag för kulturbesök

Hallå pedagoger! Kulturfonden kan bevilja skolor, dagisar och eftisar bidrag för kulturbesök, till exempel till teatrar eller konserter. Linnéa och hennes pappa Matts, ombudsman på Kulturfonden, vet mera.

Om bidrag för kulturbesök

Skolor, dagisar, förskolegrupper och eftisar kan beviljas bidrag för välplanerade besök till konst-och kulturinstitutioner. Besöken måste ha ett pedagogiskt innehåll. Bidraget är högst 10 euro per person och år för besök och högst 1 000 euro för transporter beroende på avstånd och enhetens storlek.

Observera att från och med 1.1.2020 tar vi emot ansökningar om bland annat kulturbesök under hela året. Läs mera här.

Filmen är producerad av Nina Nordström, ninanordstrom.fi.

Barn vet – sök bidrag för kulturbesök