Tillbaka
18.9.17   |   Evenemang
Märkte du att detta inlägg är redigerat för över två år sen?
Kontakta oss gärna om du vill kolla att informationen fortfarande gäller.

Vi trivdes på Höstsonaten

Foto: Niklas Gerkman

På lördagen firade vi Finlands 100-årsjubileum med operaföreställningen Höstsonaten. Vi hoppas att alla våra omkring 1 000 gäster trivdes på Operan i Helsingfors.

Vi är särskilt glada över att också H.K.H. Kronprinsessan Victoria hedrade Finland med att närvara vid operaföreställningen i lördags. Höstsonaten, som förverkligas med stöd av Kulturfonden, är en ny svenskspråkig opera med Sebastian Fagerlunds musik, Ingmar Bergmans text och Gunilla Hemmings libretto. Rollerna sjungs av några av Nordens ledande operasångare – Anne Sofie von Otter, Erika Sunnegårdh och Tommi Hakala.

 

 

 

Vi trivdes på Höstsonaten