Tillbaka
10.5.17   (Redigerad 11.5.17)   |   Nyheter
Märkte du att detta inlägg är redigerat för över två år sen?
Kontakta oss gärna om du vill kolla att informationen fortfarande gäller.

Pris till Radio X3Ms Sex & Sånt

Fotograf Björn Karlsson

Kulturfonden belönar Radio X3Ms program Sex & Sånt med Anita och Nils Meinanders pris för medicinsk journalistik. Priset är värt 6 000 euro och överräcks vid utdelningsfesten i Vita salen i Helsingfors onsdag 10 maj.

Radio X3M:s långkörare har tagit steget från radio till tv och fortsätter sitt viktiga arbete med att informera om sex, sexualitet och annan livskunskap med både humor och sakkunskap.

Programledare Dan Granqvist svarar tillsammans med experter på ungdomars frågor om kittlande och svåra ämnen om allt från preventivmedel till relationer. Utan pekpinnar och med ett lättsamt, men alltid sakligt, tilltal har Sex & Sånt ledsagat otaliga svenskspråkiga ungdomar på vägen till vuxenlivet. Isa Mårtensson är producent för programmet.

Pris till Radio X3Ms Sex & Sånt