Tillbaka
30.1.17   |   Nyheter
Märkte du att detta inlägg är redigerat för över två år sen?
Kontakta oss gärna om du vill kolla att informationen fortfarande gäller.

Ansök om ett vistelsestipendium

I februari är ansökan öppen för vistelsestipendium till Grez-sur-Loing och S:t Petersburg.

Grez-sur-Loing
Nu kan du som är svenskspråkig professionell konstnär inom visuell konst, litteratur eller scenkonst ansöka om ett stipendium till Grez-sur-Loing i Frankrike. Vistelsestipendiet ger dig ett arbetsstipendium på 12 000 euro och tillgång till Carl Larsson-lägenheten och ateljén för tiden 1.7-31.12.2017.

S:t Petersburg
Om du är svenskspråkig författare, konstnär (ej bildkonst), journalist, pedagog eller forskare kan du ansöka om ett vistelsestipendium till S:t Petersburg. Vistelsestipendiet ger dig tillgång till en lägenhet i Finlandshuset i S:t Petersburg och ett stipendium på 6 000 euro. Ansök nu om ett stipendium för perioden 1.10-31.12.2017 eller 1.1-31.3.2018.

 

Ansök inom februari
Ansökningstiden för vistelsestipendierna är 1–28.2.2017. Gör din ansökan här. Via länken hittar du också närmare information om stipendierna.

Ansök om ett vistelsestipendium