Tillbaka
31.5.16   |   Nyheter
Märkte du att detta inlägg är redigerat för över två år sen?
Kontakta oss gärna om du vill kolla att informationen fortfarande gäller.

Inga utbetalningar görs under sommaren

Kom ihåg att anhålla om utbetalning i tid!

Vi betalar inte ut beviljade bidrag då kansliet är sommarstängt mellan den 23 juni och den 8 augusti. Om du vill att ditt bidrag utbetalas innan sommaren ska din anhållan om utbetalning finnas hos oss senast fredagen den 17 juni.

Anhållan om utbetalning görs elektroniskt. Instruktioner finns i det e-postmeddelande som du fick då du beviljats bidrag. Eventuella frågor om utbetalningen riktas till utdelningssekreterare Christina Fraser (christina.fraser(at)kulturfonden.fi eller +358 50 574 7563).

Svenska kulturfondens personal önskar dig en trevlig sommar!

Inga utbetalningar görs under sommaren

Foto Jessica Ålgars-Åkerholm