Tillbaka
8.4.16   (Redigerad 27.4.16)   |   Evenemang
Märkte du att detta inlägg är redigerat för över två år sen?
Kontakta oss gärna om du vill kolla att informationen fortfarande gäller.

Dialogcafé: Flerspråkighet i framtidens Finland

Svenska kulturfonden deltar som samarbetspart i arrangemangen kring ett dialogcafé i Borgå den 13 juni. Kvällens tema är flerspråkighet i framtidens Finland.

Dialogcaféet möjliggör intressanta möten och diskussioner över en kopp kaffe –  och alla synpunkter är välkomna! Under kvällen diskuteras frågor som Vilka språk behöver vi kunna i framtiden? Är språkkunskap Finlands nyckel till framgång? På programmet står förberedda expertinlägg och dansaren Sofi Kyrklund-Ramirez medverkar.

Dialogcaféet riktar sig till alla som bor i Borgå och fyllt 18 år. 30 deltagare ryms med och platserna lottas ut så att gruppen representerar ortens befolkning så mångsidigt som möjligt. Arrangören kontaktar dem som valts senast i början av vecka 17.

Evenemanget är kostnadsfritt och tvåspråkigt (finska, svenska). Tolkning till engelska ordnas vid behov.

Bekanta dig med programmet här.

Tid och plats: måndag 13.6.2016 kl. 16.30-20.30, Borgå medborgarinstitut (Villenkammari), Mannerheimgatan 15.

Evenemanget arrangeras av religiöst och politiskt obundna Deliberatiivisen Demokratian Instituutti  – Institutet för deliberativ demokrati i samarbete med Konestiftelsen, Svenska kulturfonden och Borgå medborgarinstitut.

Dialogcafé: Flerspråkighet i framtidens Finland