Tillbaka
9.11.20   |   Nyheter
Märkte du att detta inlägg är redigerat för över två år sen?
Kontakta oss gärna om du vill kolla att informationen fortfarande gäller.

Vill du skriva eller fotografera till vår årsbok?

Vill du skriva ett reportage till vår årsbok? Eller vara en av de fotografer som vi samarbetar med? Nu efterlyser vi vassa skribenter och skärpta fotografer.

I maj 2021 ger vi ut Kulturfondens årsbok 2020. Här beskriver vi intressanta projekt som drivits med hjälp av Kulturfondens finansiering. Och förstås personerna bakom projekten.

Då vi gör årsboken samarbetar vi med flera skribenter och fotografer. Nu kan du anmäla ditt intresse för att bli en av våra samarbetspartners. Också du som har tidigare samarbetat med oss får gärna höra av dig.

Journalisten Jens Berg är redaktör för årsboken 2020. Läs mer om Jens Berg.

Så här anmäler du intresse

Mejla oss senast söndagen den 22 november 2020 på jens(at)montem.fi.

Berätta kort om dina erfarenheter och vilket ämnesområde du helst beskriver. Vi uppmuntrar journalister och fotografer med olika fokusområden att anmäla intresse. Bifoga ett arbetsprov och kontaktuppgifterna till en referens.

Vi återkommer till dig med besked i december. Om du blir en av dem vi samarbetar med kommer vi överens om uppdraget och villkoren innan du påbörjar ditt arbete. Materialet till årsboken producerar vi huvudsakligen mellan januari och mars.

Här kan du bekanta dig med tidigare årsböcker.

Vill du skriva eller fotografera till vår årsbok?

Svenska kulturfondens årsbok 2019.