Tillbaka
15.5.20   |   Nyheter
Märkte du att detta inlägg är redigerat för över två år sen?
Kontakta oss gärna om du vill kolla att informationen fortfarande gäller.

Kulturfondens år 2019 mellan två pärmar

Hur såg Kulturfondens år 2019 ut? Vem fick bidrag och vilka satsningar gjorde vi inom kultur och utbildning? Hur fördelade sig våra bidrag mellan kultur, utbildning och allmän finlandssvensk verksamhet? Och vad är dialogpaus?

Allt det här kan du läsa om i Kulturfondens årsbok 2019. I årsboken presenterar vi vår verksamhet, våra pristagare och ett litet urval av alla omkring 4 000 bidragstagare. I årsboken hittar du också verksamhetsberättelse och bokslut för år 2019.

Jens Berg är redaktör för årsboken och den grafiska formen gjorde Emma Strömberg.

Ladda ner årsboken här.

Vi vill göra hållbara val i vår verksamhet och därför beställer vi endast små upplagor av vårt tryckmaterial. Vi hoppas att många väljer att läsa boken på webben. Inom maj postar vi pappersböcker bara till våra närmaste samarbetspartners. Om du vill ha ett pappersexemplar kan du mejla thua.hoyer(at)kulturfonden.fi.

Kulturfondens år 2019 mellan två pärmar

Kulturfondens verksamhet 2019 presenteras i årsboken.