Tillbaka
23.11.17   (Redigerad 24.11.17)   |   Nyheter
Märkte du att detta inlägg är redigerat för över två år sen?
Kontakta oss gärna om du vill kolla att informationen fortfarande gäller.

En ansökan per arbetsgrupp

Bild: Pixabay

Ansöker du om bidrag för en arbetsgrupp? Kom ihåg att en arbetsgrupp kan ansöka om endast ett bidrag för ett specifikt projekt. Om din arbetsgrupp vill lämna in en ny eller flera ansökningar, måste du skapa en ny sökandeprofil för varje ansökan.

Om din arbetsgrupp redan tidigare har skapat en sökandeprofil i vårt ansökningssystem och lämnat in en ansökan, till exempel i fjol, måste du nu skapa en ny profil (användarkonto) för arbetsgruppen. Det samma gäller om din arbetsgrupp samtidigt vill söka flera bidrag för olika eller återkommande projekt. Också då måste du antingen skapa en ny sökandeprofil för varje ansökan eller bilda en förening.

En arbetsgrupp kan inte göra en ny ansökan med en sökandeprofil som redan tidigare använts.

Kom också ihåg att du som är arbetsgruppens kontaktperson är juridiskt ansvarig för ett bidrag och för hur det fördelas inom gruppen.

Om din arbetsgrupp tidigare har beviljats bidrag från Kulturfonden, ska du komma ihåg att lämna in en redovisning. Då du redovisar tidigare beviljade bidrag ska du använda arbetsgruppens “gamla” sökandeprofil.

Gå till ansökningssystemet.

En ansökan per arbetsgrupp