Tillbaka
8.9.17   |   Evenemang
Märkte du att detta inlägg är redigerat för över två år sen?
Kontakta oss gärna om du vill kolla att informationen fortfarande gäller.

Höstsonaten i september

Anne Sofie von Otter, bild: Ewa-Marie Rundquist

Som en del av Finlands 100-årsjubileum har operan Höstsonaten premiär i september. Lördagen den 16 september 2017 kl. 18 bjuder vi in våra samarbetsparter till en föreställning av Höstsonaten på Nationaloperan i Helsingfors.

Höstsonaten är en ny svenskspråkig opera som för samman Sebastian Fagerlunds musik, Ingmar Bergmans text och Gunilla Hemmings libretto. Rollerna sjungs av några av Nordens ledande operasångare – Anne Sofie von Otter, Erika Sunnegårdh och Tommi Hakala.

Höstsonaten förverkligas med stöd av Svenska kulturfonden.

 

Vi är glada över att H.K.H. Kronprinsessan Victoria hedrar Finland som i år fyller 100 år med att närvara vid operaföreställningen Höstsonaten den 16 september.

 

Vinn biljetter till dig och din vän

Vi har via Facebook och vår webbplats lottat ut biljetter till föreställningen av Höstsonaten lördagen den 16 september 2017 kl. 18 på Nationaloperan. Lotterierna ordnades mellan den 30 augusti och den 3 september. Observera att alla alla vinnare får biljetter för två personer.

Du som vann i vårt lotteri på webbplatsen (genom att mejla hostsonaten(at)kulturfonden.fi) har redan fått ett e-postmeddelande från oss med instruktioner inför operaföreställningen.

Du som vann i lotteriet på Kulturfondens Facebook-sida ska mejla oss på hostsonaten(at)kulturfonden.fi senast onsdagen den 6 augusti kl. 23.59. Kom ihåg att uppge ditt namn i e-postmeddelandet.

 

Observera att Nationaloperans åldersrekommendation för operan Höstsonaten är tolv år.

På Nationaloperans webbplats kan du läsa mera om Höstsonaten http://oopperabaletti.fi/sv/repertoar/hostsonaten/.

 

Höstsonaten i september