Tillbaka
4.1.17   |   Evenemang
Märkte du att detta inlägg är redigerat för över två år sen?
Kontakta oss gärna om du vill kolla att informationen fortfarande gäller.

Studieresa till kreativa lärmiljöer inom småbarnspedagogik

Jobbar du med småbarnspedagogik? I maj arrangerar Stiftelsen Brita Maria Renlunds minne och Svenska kulturfonden en studieresa till Köpenhamn.

För att barnen ska må bra och utvecklas är en inspirerande daghemsmiljö viktig. Också den nya planen för småbarnspedagogik betonar lärmiljöns betydelse. Välkommen med på en studieresa där du får bekanta dig med innovativa och fungerande lärmiljöer i Köpenhamn.

I god tid före resan får alla deltagare information om de daghem och andra lärmiljöer som vi besöker under resan. Materialet omfattar också information om strukturer och principer för småbarns­pedagogik i Danmark. Under studieresan arbetar vi i mindre grupper för att lära oss av varandras expertis.

Målgrupp
Studieresan riktar sig till dagvårdschefer, barnträdgårdslärare, bildningsdirektörer, administratörer, personal i organisationer som arbetar med småbarnspedagogik, kultur­arbetare, arkitekter och personal inom barnträdgårdslärarutbildningar. Sammanlagt 25 personer ryms med på studieresan.

Tid
2-5.5.2017

Kostnader för program och logi
Stiftelsen Brita Maria Renlunds minne och Svenska kulturfonden står för program och logi. Övernattning i enkelrum (frukost ingår) i centrum av Köpenhamn, bredvid huvudbanestationen, på Hotel Absalon, Helgolandsgade 15, DK-1653 Köpenhamn V.

Vi stöder deltagarnas flygresor (tur-retur) med maximalt 150 euro för resor från Helsingfors och 240 euro från Vasa och Kronoby. Du reserverar och betalar själv flygbiljetten efter att ha blivit antagen till studieresan.

Övriga kostnader
Du står själv för lokalresor i Köpenhamn, måltider och drycker.

Arrangörer
Stiftelsen Brita Maria Renlunds minne, Svenska kulturfonden och Firma Marita Fröberg.

Anmälan
Fyll i den bifogade anmälningsblanketten och skicka den till marita.froberg@gmail.com senast 31.1.2017. Om du antas till studieresan får du en bekräftelse per e-post senast 28.2.2017.

Tilläggsinformation
Marita Fröberg, 040 720 97 53 eller marita.froberg@gmail.com.

 

Inbjudan och programutkast för studieresan till Köpenhamn 2017

Ansökningsformulär

Bild: Pixabay

Studieresa till kreativa lärmiljöer inom småbarnspedagogik